Bölümümüze Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizin Dikkatine!

Bölümümüzü bu sene kazanıp, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı için kayıt yaptıran ve Hazırılık Sınavdan 70 ve üzeri not alıp başarılı olan öğrencilerimizin AKSİS sistemindeki profillerinde "Statü" bölümleri, sonrasında "Kayıt Yenilemedi" olarak değişecektir.

Sınavdan başarılı olup ders almaya hak kazanan öğrencilerimizin AKSİS sistemi üzerinden seçmeleri gereken dersler aşağıda yer almaktadır:

• Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I

• Türk Dili I

• Teknik İngilizce I

• Matematik I

• Fizik I

• Genel Kimya

• Endüstri Mühendisliğine Giriş

• Bilgisayar Temelleri ve Programlamaya Giriş

• Güzel Sanatlar I

Lütfen bu derslerin dışında, sistem size gösterse dahi, sistemden ders seçmeyiniz. Seçim işleminin ardından dersleriniz danışmanınız tarafından onaylanacaktır. Danışman hocanız Doç. Dr. Tarık KÜÇÜKDENİZ (tkdeniz@istanbul.edu.tr)

Herhangi bir problem yaşamanız durumunda benimle (omer.algorabi@istanbul.edu.tr) irtibata geçiniz. Dersleriniz onaylandıktan sonra sistemden alacağınız “Kesin Kayıt” ibareli ders alma formlarınızı okula geldiğiniz ilk hafta 3’er kopya ve yalnızca öğrenci kısmı imzalı olacak şekilde bana (Araş.Gör. Ömer ALGORABİ) teslim etmeniz gerekmektedir.

Araş. Gör. Ömer ALGORABİ

E-mail: omer.algorabi@istanbul.edu.tr